Ervaar de magie van Virtual Reality op Veur de Bakker

Ben ik nu op Veur de Bakker of zit ik in de achtbaan?
Je kunt het je zomaar afvragen.

Uniek op Veur de Bakker is de ervaring van virtual reality. Om xtreme belevingen te ervaren hoef je niet in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Dit alles is voelbaar wanneer het op een speciaal dynamisch platform wordt geplaatst.

“The Machine” is een virtual reality simulator die werkt met een virtual reality-bril en geeft je de kick om extreme belevingen te ervaren zonder gevaar voor je leven. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt het effect van volledige onderdompeling gecreëerd in de virtuele wereld.

Altijd al ’s de beleving van virtual reality willen ervaren? Het is mogelijk op Veur de Bakker.

Nieuwsgierig naar The Machine?


Draaimolen voor de kleine festivalbezoeker

Ook aan de kleine festivalbezoeker is gedacht. Op het kidsplein staat speciaal voor de kleine bezoekers een mooie draaimolen. Zo kun je zelf even heerlijk ontspannen onder het genot van een lekker drankje terwijl je kind zich op en top vermaakt in de draaimolen.

De draaimolen staat onder toezicht van Veur de Bakker-medewerkers en is gratis toegankelijk.

De draaimolen is geopend op zaterdag 26 mei van 16.00 – 19.00 uur.


Ook Rotaryclub Bathmen – de Schipbeek viert feest

Rotaryclub Bathmen – de Schipbeek viert op zaterdagmiddag van 12.00 - 16.00 uur haar 25-jarig bestaan met ‘Ducks4tDijkhuis’. De opbrengst van dit evenement gaat in zijn geheel naar het inrichten van een belevingstuin bij woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis.

Ducks4tDijkhuis vindt plaats op het terrein vóór De Beekhof, Gorsselseweg 31 te Bathmen. Naast een fair met leuke spullen, zoals gebreide eendjes, chocolade-eenden en oliebollen, is er een combo aanwezig voor muzikale hoogtepunten. Tevens wordt er een pannenkoekenlunch en diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Het hoogtepunt van deze middag is toch wel de badeendenrace op de Schipbeek tussen de Schipbeeksweg en de Gorsselseweg. Deze start om stipt 14.30 uur.

Check ook: www.facebook.com/ducks4tdijkhuis/ en www.rotary.nl/bathmendeschipbeek/nieuws/flyer-ducks4tdijkhuis/


Kabaal steunt Ducks4tDijkhuis met donatie

Kabaal draagt graag haar steentje bij en doet dit met mooie financiële bijdrage. “Dit is een fanatisch initiatief. We mogen trots zijn op zo’n mooi verzorgingstehuis als ’t Dijkhuis in Bathmen. Zoiets moeten we koesteren!” aldus leadgitarist Arjan Koldenhof.

De rotaryclub zal in een ludiek outfit met een collectebus over het Veur de Bakker terrein lopen om extra geld op te halen voor deze geweldige actie.