Kabaal

Kabaal

Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen plaatselijk café, tentfeest of feestelijke zaal te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft gemaakt met deze populaire rockband.

In 2018 bestond de band 35 jaar. Om die mooie mijlpaal te vieren werd er een dik feest voor 5.000 man, midden op de Brink in Bathmen, gegeven. Vijf later zijn de mannen terug van nooit weggeweest en bestaat de band alweer 40 jaar. Een tweede editie van Veur de Bakker kon daarom ook niet uitblijven.

Met invloeden van The Beatles tot Queen, van Normaal tot U2 en alles wat daar tussenin zit, zal Kabaal jou vermaken met opzwepende ritmes en melodieën die weerkaatsen tegen Bakkerij Nollen. Het worden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 twee zweterige en dampende rockavonden in de tent van Veur de Bakker.

Op vrijdag 2 juni geeft de band zijn jubileumshow. Veel vrienden als Henk Wijngaard, Erwin Nyhoff, Erik Neijmeijer en Gorro komen meespelen voor een geweldig muzikaal spektakel. Ook enkele special guests schuiven deze avond muzikaal aan.

Op zaterdag 3 juni speelt Kabaal een compleet andere set. Hou je vast want het dak gaat er af en de tent op de kop!

Kabaal op Veur de Bakker 2018

Promo

Socials