Rootman J & The Zionyouth Crew

Rootman J & The Zionyouth Crew

Rootman J. is een singer-songwriter, arrangeur, een multi-instrumentist en een volledige reggae artiest. Deze jonge leeuw zit vol met positieve energie en wordt herkend door zijn sterke rocky en sensitieve stem. Komend uit de bergen van West Afrika, ontdekte en startte hij op 7-jarige leeftijd al met muziek. Rootman J. woont nu in België waar hij met passie zijn Zionyouth crew leidt.

De band heeft vele podia en festivals in vuur en vlam gezet in: Afrika, België, Europa, de Verenigde Staten en speelde op een aantal grootse festivals als Couleur Café, Reggae Geel, Pukkelpop,  Afro Caraïben, Lokers Feesten, Sundance,  Reggae Jam (DE),  Summer Reggae Milaan, Unityfest en Reggae on the River (Ca-USA).

Rootman J. heeft op verschillende podia samengewerkt met een aantal grote namen zoals de Marley familie, Femi Kuti, Steel Puls, Burning Spaer, Alpha Blondi, Snoop Dogg en Shaggy. Als jij met je crew kan bijbenen dan hoor je tijdens deze show root, rock reggae, ska, afrobeat, dancehall, en moderne reggae met dub invloeden. Waan je in verschillende werelden met de heren en dames van Rootman J.

Rootman & The Zionyouth Crew

Promo

Socials